TCBB / TCBT

Axiális csőventilátorok, alumínium járókerékkel

Galéria megnyitása

TCBB / TCBT

Axiális csőventilátorok, alumínium járókerékkel

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A COMPACT csőventilátorok használata elsősorban légcsatorna hálózatba építve ajánlott, mindkét oldalon karimás rögzítési lehetőséggel. Kereskedelmi és ipari létesítmények, középületek, raktárak, garázsok általános szellőztetésére alkalmasak. A TCBT háromfázisú, alumínium járókerékkel szerelt sorozat robbanásveszélyes környezetben való használatra is alkalmas.

Felhasznált anyagok

A karimás ventilátorház kiváló minőségű hengerelt acéllemezből készül, melybe a motor és a járókerék kompakt egysége erős tartókerettel, szilárdan rögzített. A teljes szerkezet kétrétegű korrózióvédelemmel ellátott, a kataforézises eljárással felvitt alapréteg és a fekete színű, kültéri használatra is alkalmas poliészter fedőfestés. A járókerék alumíniumból készül, a csavarok rozsdamentes acél kivitelűek.

Széria méretek

A COMPACT sorozat 10 standard névleges méretben 250 - 800 mm átmérővel és típustól függően egy- vagy háromfázisú 2, 4, 6 vagy 8-pólusú motorral készülnek.

Kivitel

Minden típus előkábelezett, a ventilátorházon kívül elhelyezett csatlakozódobozzal szerelt.
Az 1-fázisú motorok (kivéve a /4-450H, /4-560H, /4-630L, /6-710L modellek) fordulatszáma autotranszformátorral, a 3-fázisúaké frekvenciaváltóval szabályozható.
Standard kivitelben “B" változatban készülnek, ahol a levegő a járókeréktől a motor felé áramlik.

Légszállítási tartomány

900 - 42.490 m³/h között (típustól és mérettől függően)

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!