SILENT-100 Design Ecowatt

Axiális fürdőszobai és WC elszívó fali ventilátor, EC motorral, NA100, 85 m3/h

Galéria megnyitása

SILENT-100 Design Ecowatt

Axiális fürdőszobai és WC elszívó fali ventilátor, EC motorral, NA100, 85 m3/h

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület 

A SILENT Design elszívóventilátor fürdőszobák, WC-k elhasznált, párás levegőjének elszívására vagy egyéb kisebb helyiségek szellőztetésére alkalmas. Előnye a rendkívül csendes működés. A visszacsapószelep - amely a ventilátor alaptartozéka - lezár, ha a ventilátor nem üzemel, ezzel megakadályozva a kültéri levegő visszaáramlását. A ventilátor igény szerint indulhat a villanykapcsoló felkapcsolására, a mozgásérzékelő jelére, vagy páraérzékelő által adott jelre.
Az 5 W-os teljesítményfelvételével a SILENT Design Ecowatt különösen ajánlott olyan helyiségek elszívására, ahol hosszú üzemidőre van szükség alacsony energiafelhasználás mellett. A cserélhető előlapi világító dekorcsík 4 féle színben alaptartozék.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház műanyagból készül.

Széria méretek

A SILENT-100 Design Ecowatt modell csak NA100 mm-es csatlakozócsonkkal érhető el.

Kivitel

A visszacsapó-szelep minden változat alaptartozéka. A bekapcsolt állapotot jelzőlámpa mutatja. Az 1-fázisú (230 V / 50 Hz) motor a hosszú élettartam érdekében golyóscsapággyal szerelt, illetve a csendes működést a “Silent Block” rezgéscsillapító segíti, II. osztályú elektromos szigetelés,
IP45 védettség jellemzi. A motor termikus hővédelemmel van ellátva. Max. üzemi hőmérséklet +40 °C.

Légszállítási tartomány

85 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!