LPKB Silent EC

Alacsony beépítésű csőventilátor, beépíthető hangcsillapítóval, AC és EC energiahatékony motorral

Galéria megnyitása

LPKB Silent EC

Alacsony beépítésű csőventilátor, beépíthető hangcsillapítóval, AC és EC energiahatékony motorral

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az LPKB Silent ventilátorok kis helyigényű, nagyon jól használható csőventilátorok. Beépítési méretük csak 20 mm-rel nagyobb, mint a csatlakozóméretük. Az LPKB Silent ventilátorcsalád kitűnő választási lehetőség, amikor kis hely áll rendelkezésre.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház horganyzott acéllemezből készül.

Széria méretek

LPKB Silent EC-motoros változat 5 féle típusban kapható. Bővebben lásd a letölthető dokumentumban.

Kivitel

Az LPKB Silent EC egy- vagy két szívóoldali csőcsatlakozással kapható. A szívóoldalon beépített hangcsillapító található, amely alacsony zajszintet biztosít. A kibillenthető motor-járókerék egység megkönnyíti a tisztítást és karbantartást. Mindegyik méret külső forgórészes motorral készül előrehajló lapátozású járókerékkel. A golyóscsapágy szervízt nem igényel. Az LPKB ventilátorok feszültség- vagy frekvencia-változtatás elvén működő fordulatszámszabályozóval szabályozhatóak. Több ventilátor is szabályozható ugyanazon fordulat-szabályozóval, ha a névleges áramfelvételük nem haladja meg a szabályozóét. A LPKB Silent EC-motorok csökkentett energia-felhasználása miatt nagyon magas hatásfokkal rendelkeznek. Ha fordulatszámszabályozást használnak az AC-motorokhoz képest az energiamegtakarítás akár 70% is lehet.

Légszállítási tartomány

450 - 1.000 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!