LPKB EC

Alacsony beépítésű csőventilátor, beépíthető hangcsillapítóval, EC energiahatékony motorral

Galéria megnyitása

LPKB EC

Alacsony beépítésű csőventilátor, beépíthető hangcsillapítóval, EC energiahatékony motorral

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az LPKB EC ventilátorok kis helyigényű, nagyon jól használható csőventilátorok. Beépítési méretük csak 20 mm-rel nagyobb, mint a csatlakozó-méretük. Az LPKB ventilátorcsalád kitűnő választási lehetőség, amikor kis hely áll rendelkezésre.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház horganyzott acéllemezből készül.

Széria méretek

LPKB EC-motoros változat 9 féle típusban kapható. Bővebben lásd a letölthető dokumentumban.

Kivitel

Az LPKB EC egy- vagy két szívóoldali csőcsatlakozással kapható. A kibillenthető motorjárókerék egység megkönnyíti a tisztítást és karbantartást. Mindegyik méret külső forgórészes motorral készül előrehajló lapátozású járókerékkel. A golyóscsapágy szervízt nem igényel. Az LPKB ventilátorok feszültség- vagy frekvenciaváltoztatás elvén működő fordulatszámszabályozóval szabályozhatóak. Több ventilátor is szabályozható ugyanazon fordulatszabályozóval, ha a névleges áramfelvételük nem haladja meg a szabályozóét. A LPKB EC-motorok csökkentett energia-felhasználása miatt nagyon magas hatásfokkal rendelkeznek. Ha fordulatszámszabályozást használnak az AC-motorokhoz képest az energiamegtakarítás akár 70% is lehet.  

Légszállítási tartomány

450 - 1.000 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!