LF/M

Egycsöves fürdőszobai / WC / konyhai elszívó ventilátor

Galéria megnyitása

LF/M

Egycsöves fürdőszobai / WC / konyhai elszívó ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület

Az LF/M ventilátor fürdőszoba, WC és konyha elszívására alkalmas és falba, vagy mennyezetbe egyaránt beépíthető. Tűzvédelmi házzal ill. tűzvédelmi csappantyúval a fokozottan tűzveszélyes (F90) helyeken is használható.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház és a készülék előlap műanyagból készül (Luran).

Széria méretek

Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

A készülék süllyesztett és falon kívüli kivitelben kapható. A ventilátor szállítható alapkivitelben, vagy késleltető/utánfutó időrelével, higrosztáttal és intervallumkapcsolóval is. A ventilátorház jobb és bal oldalán ill. alsó részén áttörhető csatlakozások találhatók egy második helyiség, vagy WC elhasznált levegőjének elszívásához. A ventilátorház bal felső vagy hátsó csatlakozócsonkkal szállítható és tűzvédelmi kivitelben (F90 tűzvédelmi fokozat) valamint a kifúvócsonkban elhelyezett tűzvédelmi csappantyúval is kapható.

Légszállítási tartomány

60, 100, 60/40, 100/40 m³/h

 

Figyelem!

Ennek a ventilátortípusnak nagy előnye a moduláris felépítés, amely számos konfiguráció összeállítására ad lehetőséget.
A modulokat, mint a ventilátorházat, a ventilátorbetétet, illetve a szerelési és az elektromos tartozékokat külön-külön meg kell adni rendeléskor. A későbbi félre értések elkerülése érdekében műszaki segítségért, árajánlatért forduljanak bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!