IRE AC

Hangszigetelt házba épített csatornaventilátor

Galéria megnyitása

IRE AC

Hangszigetelt házba épített csatornaventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az IRE ventilátorokat “tiszta levegőre” tervezték, azaz nem alkalmasak robbanó gázok, csiszoló porok, korom, finom porok és hasonló anyagok szállítására. Az IRE bármilyen helyzetben beépíthető. Az IRE ventilátorokat légcsatornához kell csatlakoztatni vagy a nem csatlakoztatott csonkokat védőráccsal kell ellátni. A levegő megengedett maximális hőmérséklete a jelleggörbékről olvasható le.

Felhasznált anyagok

Erős, horganyzott acélház. Nagyon jól hangszigetelő 50 mm vastag ásványgyapot.

Széria méretek

Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

A típustól függően kör- vagy négyszögletes csatlakozású, egyoldalon vagy kétoldalon szívó IRE ventilátorok működését nagy nyomáskülönbség és alacsony zajszint jellemzi.Az 50 mm vastag hangszigeteléssel ellátott házban elhelyezett csatornaventilátor zárt, karbantartást nem igénylő golyóscsapágyazású külső forgórészes indukciós aszinkron motorral van ellátva. A ventilátorok standard kivitelben 1-fázisú, 230 V 50Hz és 3-fázisú 230V/400V 50Hz motorral készülnek. A ventilátorfordulatot transzformátorral, fordulatszámszabályozóval vagy frekvenciaváltóval lehet szabályozni 0-100 % között. Az IRE ventilátorok nedvességállók, párás környezetbe és kültérbe is telepíthetők. Ilyen beépítés esetén a készüléket folyamatosan kell működtetni a maximális élettartam elérése érdekében és biztosítani kell a víz-elvezetést. Minden méret jóváhagyott thermovédelemmel rendelkezik. A 3-fázisú kivitelek készreszerelt thermokontakt kivezetéssel vannak ellátva.

Légszállítási tartomány

400 - 8.000 m³/h
Nyomástartomány: 1010 Pa-ig.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!