HXBR Ecowatt

Fali axiális ventilátor

Galéria megnyitása

HXBR Ecowatt

Fali axiális ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A HXTR/HXBR ventilátorok általános szellőztetésre használhatók. Jellemző felhasználási területek: üzletek, irodák, kávéházak, raktárak, garázsok, kereskedelmi és ipari létesítmények stb.

Felhasznált anyagok

A ventilátorok szerelőlapja horganyzott acéllemezből készül, melyben a motor és a járókerék szilárdan van rögzítve egy erős acél tartókeret segítségével. Szívóoldalon minden típus acél védőráccsal van ellátva. Korrozió ellen a készüléket olyan poliészter festék védi, amely kültéri használatra is alkalmas. A HXTR/HXBR fali axiális ventilátorok kalickás külső forgórészes indukciós aszinkron motorja megfelel az UNE-113 és CEI-34-1 szabványnak. Járókerék: a 250 - 355 mm-es csatlalkozó-méretű típusok járókereke préselt acéllemezből, a 400 - 1000 mm-es méreteké precíziós alumínium-öntvényből készül.

Széria méretek

A HXTR/HXBR fali axiális ventilátorok 12 féle méretben 250 - 1000 mm átmérővel és típustól függően egy- vagy háromfázisú 2, 4 vagy 6 pólusú motorral készülnek.

Kivitel

Minden típushoz előkábelezett csatlakozódoboz tartozik, amely a motorpajzs hátoldalán van elhelyezve (IP 54 védettség).  A HXTR/HXBR sorozat ventilátorai standard kivitelben “A” változatban készülnek, ahol a levegő a motortól a járókerék felé áramlik. A standard kivitelű motorok jellemzői típustól függően: egyfázisú 230 V 50 Hz vagy háromfázisú 400 V, 50 Hz (kivétel 250 átmérő: 230/400 V, 50 Hz); IP 54 védettség; F szigetelési osztály (- 40°C - + 70°C környezeti hőmérséklet); párás környezetben 95 %-os relatív páratartalomig használhatók; feszültségváltoztatással fordulatszámszabályozhatók (kivétel HXBR/4-630 típus); minden egyfázisú típus csatlakozódobozában kondenzátor található; thermikus motorvédelem. Speciális motorok: standardtól eltérő feszültség és frekvencia. Járókerék:a HXTR/HXBR fali axiális ventilátorok sarló alakú járókerékkel rendelkeznek.

Légszállítási tartomány

760 - 24.380 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!