HIB-NP / HIT-NP

Fali axiális ventilátorok

Galéria megnyitása

HIB-NP / HIT-NP

Fali axiális ventilátorok

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A HIB-NP / HIT-NP ventilátorok elszívásra és befúvásra egyaránt alkalmasak és ideálisan használhatók nagy légmennyiség mozgatására kis rendszerellenállás esetén minimális zaj generálása mellett. Fontosabb felhasználási területek: mezőgazdasági épületek elszívása vagy légellátása (melegházak), ipari/kereskedelmi szárítóhelyiségek (nagyobb műhelyek), gyárépületek, hegesztőfülkék és minden olyan hely, ahol nagy légmennyiségre van szükség alacsony zajszint mellett.
 

Felhasznált anyagok

A ventilátorburkolat horganyzott acéllemezből készül, a szívóoldalon védőhálóval, a nyomóoldalon automata zsaluval (-NP típus) vagy acél védőhálóval (-N típus). Járókerék: a horganyzott acéllemezből készült járókerék.


Motor

IEC 34-1 szabvány szerint gyártott, öntött alumínium kalickás forgórésszel készült indukciós aszinkron motor.

Széria méretek

800, 1000 és 1250 mm egy vagy háromfázisú motorral, többféle motorteljesítménnyel kaphatók.

Kivitel

A ventilátorokat közvetlenül falba vagy könnyűszerkezetes panelbe lehet beépíteni. A befúvó oldalon egy automata túlnyomászsalu, a szívóoldalon acélhálóból készült védőrács található. 
Motorok: Mindegyik motor IP55 védettségű és F szigetelési osztályú. 

Tápfeszültség 

Egyfázisú 230V-50Hz vagy háromfázisú 230/400V-50Hz. 

Légszállítási tartomány

13.500 - 40.700 m³/h 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!