HCBB / HCBT

Fali axiális ventilátorok, alumínium járókerékkel

Galéria megnyitása

HCBB / HCBT

Fali axiális ventilátorok, alumínium járókerékkel

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület

A HCBB és HCBT fali ventilátorok különböző rendeltetésű épületek általános szellőztetésére használhatók: üzletek, irodák, kávéházak, bárok, raktárak, garázsok. A COMPACT sorozat mezőgazdasági célra történő használat esetén különlegesen magas korrózióálló kivitelben is elérhetőek. A speciális kivitelre vonatkozó igényt megrendeléskor kell jelezni. A ventilátorok közvetlenül falba vagy mennyezetbe építhetők. A HCBT modellek robbanásbiztos kivtelben is rendelhetőek, melyről bővebb információval a letölthető katalóguslap szolgál.

Felhasznált anyagok

A ventilátorok szerelőlapja horganyzott acéllemezből készül, melyhez a motor és a járókerék együttese erős acél tartóvázzal rögzül. A komplett járókerék alumíniumból készül. A 710-es mérettel bezárólag a szívóoldali acél védőrács alaptartozék, felette viszont külön rendelendő.
A szerelőlap, a motortartó váz és a védőrács is olyan poliészter festékkel van védve a korrózió ellen, mely kültéri használatra is alkalmassá teszi.

Széria méretek

Az egyfázisú HCBB modellek 8 féle méretben (Ø250 - Ø630 mm), míg a háromfázisú HCBT változat 12 méretben (Ø250 - Ø1000 mm) érhetőek el.

Kivitel

Típustól függően egyfázisú (230 V - 50 Hz) vagy háromfázisú (230 V/400 V - 50 Hz vagy 400 V - 50 Hz), ezen belül 4 és 6 pólusú motorral készülnek. Minden típus előkábelezett csatlakozódobozzal van ellátva, amely a motorpajzs hátoldalán van elhelyezve. A sorozat elemei IP65 védettséggel (por és nedvesség elleni védelem), F szigetelési osztállyal és hővédelemmel rendelkeznek.
Kivétel: a d800 - d1000 méretek, melyek védettsége IP55 és a hővédelem sincs beépítve.
Az üzemi hőmérséklettartomány -40 °C és +70 °C közötti. Kivéve a /4-710 típust, melynél
max. +55 °C a megengedett, valamint a d800 - d1000 méretűek, ahol -20 °C-tól +40 °C-ig tartomány a megengedett. Mindegyik modell fordulatszám szabályozható feszültségváltoztatáson alapuló autotranszformátoros eszközzel, kivéve a /4-630, B/710, T/4-710, T/800, T/900 és T/1000 változatok. A 3-fázisú modellek fordulatszáma frekvenciaváltóval szabályozható.

Légszállítási tartomány

HCBB sorozat:  1.130 - 16.720 m³/h
HCBT sorozat:  1.120 - 53.700 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!