EBB-Design

Radiális elszívó ventilátor nagy nyomásigényre, NA100, 250 m3/h-ig

Galéria megnyitása

EBB-Design

Radiális elszívó ventilátor nagy nyomásigényre, NA100, 250 m3/h-ig

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Ezt a terméket online rendelés esetén csak a fenti méretekben/kivitelekben tudjuk szállítani. Más változat rendelése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.
 

Alkalmazási terület

Az EBB DESIGN centrifugális ventilátorok olyan általános háztartási és kereskedelmi célú ingatlanok szellőztetésére használhatók, ahol nagyobb nyomás szükséges. A max. üzemi hőmérséklet +40°C.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház és a járókerék egyaránt műanyag kivitelben készül.

Széria méretek

EBB-175 DESIGN és EBB-250 DESIGN modellek. Mindkettő NA100 csatlakozó csonkkal rendelkezik.

Kivitel

2 féle méretben és azon belül 5 féle felszereltséggel készülnek. Bővebben lásd a letölthető dokumentumot. Erős, egyoldalról szívó, előrehajló lapátozású járókerékkel szerelt és visszacsapószeleppel ellátott centrifugális ventilátor. Egyfázisú (230V / 50Hz), árnyékolt pólusú motor automatikus újraindítású hővédelemmel rendelkezik. II. osztályú elektromos szigetelésű és IP44 védettségű. 2 és 3 fordulatú változatban rendelhető. A ventilátor működését lámpa jelzi.

Légszállítási tartomány

80 - 250 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!