CVTT

Ékszíjmeghajtású hangszigetelt ventilátor

Galéria megnyitása

CVTT

Ékszíjmeghajtású hangszigetelt ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CVTT ventilátorok általános szellőztetésre használhatók és jó megoldást jelentenek minden olyan helyen, ahol pontosan meghatározott mennyiségű folyamatos légellátásra van szükség.
Jellemző felhasználási helyek: irodaházak, éttermek, középületek, nagykonyhák stb.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház horganyzott acéllemezből készül, amely belül nagy zajelnyelő képességű szigetelőanyaggal van ellátva. Minden típusba előrehajló lapátozású, kétoldalon szívó, alacsony nyomású centrifugális járókerék van beépítve, amely speciálisan kialakított, horganyzott acélból készült csigaházban van elhelyezve.

Széria méretek

A CVTT hangszigetelt házba épített ékszíjmeghajtású ventilátorok 10 névleges méretben készülnek 0,18 - 15,0 kW között választható motorteljesítménnyel és széles légmennyiség- ill. nyomásválasztékkal. Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

Minden típusba kétoldalon szívó előrehajló lapátozású centrifugális járókerék van beépítve.
A  ventilátorok mind vízszintes, mind függőleges kifúvással kaphatók. Körkeresztmetszetű csatlakozással is szállítható. A hangcsillapított dobozban a komplett motor/járókerék egység rezgéscsillapító gumibakra van ráhelyezve és rezgéscsillapítóval csatlakozik a kifúvó nyíláshoz.
A standard kivitelek vízszintes kifúvónyílással készülnek (kód H).
A motorok főbb jellemzői: indukciós aszinkron motor öntött alumínium kalickás forgórésszel, háromfázisú 230/400 V 50 Hz, IP 55 védettség, 2,2 kW-ig a csigaházra; 3 kW-tól külön keretre vannak felerősítve, ékszíj és ékszíjtárcsás erőátvitel. A statikus nyomás 60 mm v.o.-ig terjed.

Légszállítási tartomány

400 - 55.000 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!