CVST

Hangszigetelt házba épített centrifugális ventilátor

Galéria megnyitása

CVST

Hangszigetelt házba épített centrifugális ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CVST ventilátorok általános szellőztetésre használhatók. Jellemző felhasználási helyek: kereskedelmi létesítmények, éttermek, ipari épületek, nagykonyhák.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház hő- és hangszigeteléssel ellátott horganyzott panelelemekből készül kezelőajtóval.

Széria méretek

Az egyoldalon szívó 3-fázisú motorral szerelt ékszíjmeghajtású CVST ventilátorokat széles teljesítmény-választék jellemzi és 9 különböző változatban kaphatóak. Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

A ventilátorok vízszintes és függőleges kifúvással egyaránt szállíthatók, hogy minden felhasználáshoz jól illeszkedjenek. A szívóoldali csatlakozás körkeresztmetszetű, a nyomóoldali négyszögletes. A motor és a meghajtás alapkivitelben a kifúvónyílás felől nézve bal oldalon van elhelyezve. Igény esetén jobb oldalra szerelt kivitel is lehetséges. Egyoldalon szívó centrifugális ventilátor előrehajló lapátozással, rezgéscsillapító támasztékra helyezve a kifúvónyílás mellett. Alapkivitelben vízszintes kifúvással(H), függőleges kifúvással is rendelhető(V). 3-fázisú motor 230/400 V 50 Hz, védettség IP55, 3 kW-tól a motor lapra szerelt, ékszíjmeghajtás.

Légszállítási tartomány

300 - 40.000 m³/h
Nyomástartomány: 2000 Pa-ig.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!