CVHT-H

Ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor

Galéria megnyitása

CVHT-H

Ékszíjmeghajtású füstelszívó ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CVHT ventilátor magas hőmérsékletű levegő elszívására alkalmas 400 °C-ig min. 2 órán keresztül. A készüléket a magas hőmérsékletű téren kívül kell elhelyezni. A CVHT ventilátorok jellemző felhasználási területei: terepszint alatti garázsok elszívása, nagykonyhák elszívása.

Felhasznált anyagok

A készülékház anyaga horganyzott acéllemez, az ékszíjmeghajtású, előrehajló lapátozású centrifugális ventilátor rezgéscsillapító talpakra van szerelve. A motorok 2,2 kW-ig a csigaházra, a nagyobb méreteknél egy külön alapkeretre vannak szerelve.

Széria méretek

A CVHT ventilátorok 9 különböző változatban kaphatók. Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

Az erős centrifugális ventilátort automatikus beállítású, karbantartást nem igénylő ékszíjtárcsa rendszer hajtja, amely közvetlenül csatlakozik az IP55 védettségű 3LE-s standard motorhoz. A motor túlhevülésvédelemmel van ellátva. A CVHT füstelszívó ventilátorok a standard motor különböző változataival kaphatók 0,25 kW-tól 18,5 kW-ig.  A fordulatszám 50 fordulatonként választható. A CVHT standard ventilátormotor 3 LE-s. 3 kW-ig a motor háromfázisú 230/400 V 50 Hz, 3 kW fölött 400 V 50 Hz. Igény esetén kétfordulatú motor vagy 1 kW-ig egyfázisú motor is szállítható. Standard kivitelben a motor a készülék jobb oldalán van elhelyezve (a szívóoldal felől nézve), és a csatlakozókeret négyszögkeresztmetszetű. Igény esetén bal oldalra szerelt motor és körkeresztmetszetű csatlakozás is lehetséges.

Légszállítási tartomány

700 - 57.000 m³/h
Nyomástartomány: 900 Pa-ig.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!