CVB Slimbox

Hangcsillapított házba épített ventilátor

Galéria megnyitása

CVB Slimbox

Hangcsillapított házba épített ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CVB ventilátorok különösen jól használhatók olyan helyeken, ahol fontos az alacsony zajszint, és a beépítéshez korlátozott hely áll rendelkezésre: lakóépületekben, kereskedelmi létesítményekben, ipari hűtési vagy fűtési célokra.

Felhasznált anyagok

Minden modell egyoldalról szívó, előrehajló lapátozású centrifugális járókerékkel van ellátva, melynek anyaga korrozióálló horganyzott acéllemez. A járókerék dinamikusan kiegyensúlyozott. Minden típus külső forgórészes 2 pólusú 1-fázisú 230V/50Hz (kivétel CVB-900, amely 4 pólusú). A ventilátorház anyaga korrozióálló horganyzott acéllemez égésgátló (M1 osztályú) szigeteléssel. A körkeresztmetszetű csatlakozócsonkok gumitömítéssel vannak ellátva.

Széria méretek

300/125, 600/150-160, 900/200 és 1100/250 típusban kapható.

Kivitel

A CVB hangcsillapított házba épített csatornaventilátor magas nyomású, előrehajló lapátozású centrifugális járókerékkel és erős külső forgórészes motoregységgel van felszerelve. Levehető fedéllel, szerelőlábakkal és előkábelezett elektromos csatlakozódobozzal kaphatók. Nyomástartomány 600 Pa-ig.

Légszállítási tartomány

370 - 1100 m³/h 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!