CVAB-N / CVAT-N

Centrifugális ventilátorok

Galéria megnyitása

CVAB-N / CVAT-N

Centrifugális ventilátorok

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CVAB-N/CVAT-N ventilátorok általános szellőztetésre használhatók. Jellemző felhasználási területek: kereskedelmi egységek, irodaépületek, éttermek, nagykonyhák stb. esetében.

Felhasznált anyagok

A duplafalú ház horganyzott acéllemezből készül, amely nagy hangelnyelő képességű szigetelőanyaggal van kitöltve. A hátrahajló lapátozású centrifugális járókerék, horganyzott acéllemezből készül. Indukciós, a szinkronmotor öntött alumínium kalickás forgórésszel.

Széria méretek

A ventilátorok 250-710 mm névleges csatlakozómérettel és 15- féle kivitelben készülnek, egy- és háromfázisú, 4 és 6 pólusú motorral.

Kivitel

A hangszigetelt házba épített CVAB/CVAT körcsatlakozású csatornaventilátorok hátrahajló lapátozás járókerékkel készülnek, a ventilátorház mind a szívó, mind a nyomóoldalon standard méretű csatlakozócsonkkal van ellátva. Egyfázisú 230V/50 Hz kondenzátorral, háromfázisú 230/400 V 50 Hz, IP 55 védelem, F osztályú szigetelés, önkenő csapágyazás, termikus motorvédelem, fordulatszám szabályozható.

Légszállítási tartomány

1280 - 14.640 m³/h 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!