CMB / CMT

Centrifugális ventilátorok

Galéria megnyitása

CMB / CMT

Centrifugális ventilátorok

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CMB/CMT ventilátorok olyan helyiségek szellőztetésére alkalmazhatók, ahol magas hőmérsékletű, nem veszélyes levegő elszívása szükséges. A ventilátor használható önállóan vagy más gépbe építve befúvó- vagy elszívó feladatok ellátására. Például: ipari gépi szellőzés vagy motorhűtés.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház hegesztett, epoxi-poliészter festett acéllemezből készül. Előrehajló lapátozású, horganyzott acéllemez járókerék az ISO 1940 szabvány szerint dinamikusan kiegyensúlyozott. Az IEC 34-1 normáinak megfelelő indukciós, aszinkron, alumínium kalickás forgórésszel készült motor.

Széria méretek

Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

Az egyoldalról szívó közvetlen meghajtású ventilátorok egyfázisú és háromfázisú 2, 4 vagy 6 pólusú motorral készülnek Sorozat (1), (2) és (3) kivitelben. A különböző sorozatszámokhoz eltérő levegőhőmérsékletek tartoznak: Sorozat (1): +80°C; Sorozat (2) és (3): +150°C hőmérsékletű levegő folyamatos szállítására alkalmas. Motor: egyfázisú 230V 50Hz vagy háromfázisú 230/400V 50Hz, védettség IP44 sorozat (1) vagy védettség IP55 sorozat (2) és (3), B szigetelési osztály sorozat (1) vagy F szigetelési osztály sorozat (2) és (3), önkenő motorcsapágyazás. Speciális kivitelek : 2 fordulatú motor, ATEX előírásoknak megfelelő háromfázisú robbanásbiztos kivitelek: fokozott biztonságú motorral (II2G EExell T3) vagy nyomásálló tokozású motorral II2G EExdIIBT5 vagy EExdIICT4.

Légszállítási tartomány

270 - 15.930 m³/h
Nyomástartomány: 2.600 Pa-ig.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!