CKB-N

Centrifugális ventilátor

Galéria megnyitása

CKB-N

Centrifugális ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Irodák, üzlethelységek, tantermek, épületek stb. általános és lakóházak központi szellőztetésére, konyhai páraelszívókhoz.

Felhasznált anyagok

A festett burkolat anyaga hegesztett acéllemez. A ventilátor nyomóoldalán a csatlakozó csonkba visszacsapószelep van beépítve, amely megakadályozza a levegő áramlását, ha a készülék ki van kapcsolva. Az előrehajló lapátozású horganyzott acéllemez járókerék az ISO 1940 szabványok szerint dinamikusan kiegyensúlyozott. Az indukciós aszinkron motor öntött alumínium kalickás forgórésszel készül az IEC 34-1 szabványoknak megfelelően.

Standard méretek

600N, 800, 1200 és 2000 típusban kapható.

Kivitel

Az egyoldalon szívó alacsony nyomású, direktmeghajtású centrifugál ventilátorok 4 méretben készülnek, a csatlakozócsonkban visszacsapószeleppel. Egyfázisú 230V 50Hz motor kondenzátorral, I osztályú elektromos szigetelés, IP 40 védettség: CKB 600 és 800, IP 44 védettség: CKB 1200 és CKB 2000, B motor szigetelési osztály (max. környezeti hőmérséklet 40°C), thermikus motorvédelem automatikus visszaállítással.

Légszállítási tartomány

600 - 2.000 m³/h 
Nyomástartomány: 470 Pa-ig.

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!