CHVB / CHVT

Hangcsillapított házba épített ventilátor

Galéria megnyitása

CHVB / CHVT

Hangcsillapított házba épített ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CHVB és CHVT ventilátorok számos olyan általános szellőztetési feladatra alkalmasak, ahol nagy a rendszer ellenállása (pl. szűrőket, visszacsapókat, stb. tartalmaz). Tekintettel arra, hogy a motor a légáram útján kívül helyezkedik el és a ventilátor 120 °C-os levegő folyamatos szállítására is alkalmas, így javasolt parkolóházakba füstelszívásra és ipari konyhákba egyaránt.

Felhasznált anyagok

A készülék anyaga horganyzott acéllemez, a ház kialakítását tekintve duplafalú (szendvics szerkezet), a panelek között 17 mm vastag tűzálló, üvegszál hangszigeteléssel (M0).

Standard méretek

A ventilátorok 3 méretben, NA315, NA355 és NA400 szívócsonkkal készülnek.

Kivitel

Mindegyik típus direktmeghajtású, hátrahajló lapátozású centrifugális járókerékkel szerelt.
A motor a légáramon kívül helyezkedik el és maximum 120 °C hőmérsékletű levegő szállítására alkalmas. Egy- vagy háromfázisú és 4 pólusú motorral vannak ellátva, melyek IP55 védettséggel,
F szigetelési osztállyal és hővédelemmel rendelkeznek. Az CHVB 1-fázisú (230V / 50 Hz) modellek fordulatszám szabályzása feszültségváltoztatáson alapul, míg a CHVT 3-fázisú (400 V / 50 Hz) modelleké frekvenciaváltóval oldható meg. Igény esetén a CHVT rendelhető 3-fázisú
230/400 V - 50 Hz motorral is.

Légszállítási tartomány

CHVB modellek: 2.670 - 6.480 m³/h
CHVT modellek: 2.770 - 6.560 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!