CHAT-N

Hangszigetelt füstelszívó ventilátor

Galéria megnyitása

CHAT-N

Hangszigetelt füstelszívó ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A CHAT-N közvetlen meghajtású, hátrahajló lapátozású ventilátor 400°C hőmérsékletű levegő elszívására alkalmas min. 2 órán keresztül pl. tűz esetén akkor is, ha a berendezés a magas hőmérsékletű térben van elhelyezve. Folyamatosan max. 70°C hőmérsékletű levegő elszívására használható. A CHAT felhasználási területei a következők: parkolóházak, ipari konyhák.

Felhasznált anyagok

A CHAT-N ventilátorok külső burkolata erős, horganyzott acéllemez tartókeret duplafalú panellel kombinálva. A hátrahajló lapátozású járókerék alumíniumból készül. Közvetlenül csatlakozik a motorhoz és dinamikusan kiegyensúlyozott.

Standard méretek

A CHAT-N ventilátorok méretét lásd a letölthető dokumentumban.

Kivitel

Ez a duplafalú zajcsökkentő kivitel alacsony zajszintet generál a környezet felé.
A CHAT ventilátorok konstrukciója olyan, hogy a kifúvónyílás helyzete az adott beépítésnek megfelelően igény szerint változtatható. Minden motor használható folyamatos elszívásra max. 70°C hőmérsékletig és 400°C-os levegő elszívására min. 2 órán keresztül. 3-fázisú 230/400V 50Hz motorok, típustól függően 4- vagy 6-pólusú.

Légszállítási tartomány

3.380 - 19.570 m³/h 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!