CAB Ecowatt

Alacsony profilú hangszigetelt házba épített ventilátor

Galéria megnyitása

CAB Ecowatt

Alacsony profilú hangszigetelt házba épített ventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az alacsony magasságú kialakításnak, a bármilyen pozícióban történő beépíthetőségnek és a csendes működésnek köszönhetően komfort és kereskedelmi jellegű ingatlanok szellőztető rendszerében széleskörűen alkalmazható, beltérbe javasolt elszívó ventilátor. -20°C és +40°C közötti hőmérsékletű levegő szállítására alkalmas.

Felhasznált anyagok

A ventilátorház horganyzott acéllemezből készül M0 minősítésű 50 mm vastag üvegszálas hangszigeteléssel és gumitömítéses csatlakozócsonkokkal. Az egyoldalon szívó centrifugális járókerék közvetlenül a motortengelyre van ékelve.

Széria méretek

125, 150, 160, 200, 250, 315, 355 és 400 típusban kapható.

Kivitel

Tűzálló (M0) üvegszálas hangszigeteléssel ellátott strapabíró horganyzott acél ház gumitömítéses szívó- és nyomó oldali csatlakozó csonkkal.
A ház külső oldalán leválasztó kapcsoló és a fordulatszám szabályzására alkalmas potenciométer található. A járókerék hátrahajló lapátozású és közvetlen meghajtású.

Az IP44 védettségű, 230V-os tápellátású szénkefe nélküli EC motor hővédelemmel ellátott és a fordulatszáma külső 0-10V analóg bemeneti jellel vagy egy REB-ECOWATT szabályzóval is állítható.

Légszállítási tartomány

230 - 2.650 m³/h

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!