AW

Melegvizes fali termoventilátor

Galéria megnyitása

AW

Melegvizes fali termoventilátor

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

Az AW termoventilátor raktárak, ipari létesítmények, gyártócsarnokok, sport-csarnokok és üzletek állandó fűtésére használható. A kellemes forma, a fehér szín és az alacsony zajszint eredményeként egyéb középületekben is használható.

Felhasznált anyagok

A burkolat horganyzott acéllemez fehér színre festve. A vizcsőkígyó anyaga vörösréz, a lamelláké alumínium. Golyóscsapágyazású, termovédelemmel ellátott ventilátormotor.

Széria méretek

Négyféle méretben és minden méret kétféle kivitelben kapható.
Lásd a letölthető dokumentumot.

Kivitel

Az AW termoventilátorok négy méretben és minden méret háromféle kivitelben kapható: szabályozó nélküli, beépített szabályozóval ellátott illetve beépített szabályozóval és fagyvédelemmel felszerelt változat. A háromfordulatú ventilátor minden típusnál alapkivitel Az állítható vízszintes légterelő zsalu alaptartozék. A ventilátor és a kalorifer könnyű tisztítását kezelőfedél biztosítja. Az AW termoventilátor falra szerelhető vagy lefelé irányuló befúvással a mennyezetre függeszthető. Az AWR típusú levegő keringető elemen keresztül légcsatornához csatlakoztatható. Az AWB keverőelemmel kiegészítve frisslevegő bevitelére is alkalmas és befúvó légkezelőként működik.

Légszállítási tartomány

600 - 6.200 m³/h 

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!