← Referenciáink


Våghuset irodaház

A víz ihlette – a Våghuset egy új, bővülő göteborgi kerülethez járul hozzá

A Våghuset építészete lenyűgözően harmonikus, ahogy a víz és a városi környezet közötti kapcsolatot tükrözi. Az épület üveghomlokzata hullámzó vonalakkal életet, mozgást hoz a környékbe, hívogató légkört teremtve első bérlői számára. Az épület büszkén hordozza a BREEAM tanúsítványt, amely megerősíti az anyagok minőségét és az egészséges munkakörnyezet kialakítására fordított gondos figyelmet.

Projekt adatlap

Helyszín

Göteborg, Svédország

Projekt

Masthuggskajen

Épület jellege

Irodaház

Átadás időpontja

2022–2023

Beépített termékek

OptimAir, FreeAir, ControlAir, DRT(I), TK, E5O, DXR, KV, DUO/SPT, BASIQ, DXR, ÖDA, E5

Az Airvent sikeresen hozzájárult a Våghuset épület klímaigényeinek, több mint 1500 aktív klímagerenda szállításával, beleértve a népszerű OptimAir és FreeAir megoldásainkat. Ezen klímagerendákba a legújabb ControlAir CA-L3 szabályozó automatika rendszerünket is integrálták, amely előtérbe helyezi a rugalmasságot, energiahatékonyságot, párhuzamosan a telepítés egyszerűsítésével.

Vaghuset

Az Airvent ControlAir Chilled Beam (CA-CB) termékcsomagja, amely a harmadik generációhoz tartozik, fő feladata, hogy a helyiségek hőmérsékletét a kívánt értéken tartsa. Ezen termékcsomag magában foglalja a CA-L3 vezérlőegységet és a szabályozáshoz szükséges érzékelőket, amelyek célja a klímagerendák igényalapú helyi teljesítményszabályozása.

Våghuset 01
Våghuset 02

CA logó
A ControlAir főbb feladata volt, hogy komfortos környezetet és szintenkénti zóna-szabályozás lehetőségét biztosítson a bérlők igényeinek megfelelően, anélkül, hogy újra kellene huzalozni vagy át kellene helyezni a rendszerelemeket. A kommunikációs képességeinek köszönhetően a ControlAir gyors és egyszerű konfigurációt tesz lehetővé, amely kiemelkedő rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosít.

Ugrás a felügyelet és automatika termékekhez →

Våghuset 03
Våghuset 04
Våghuset

Fényképek: © Felix Gerlach