Airvent hírek

21november
2016

Debreceni, pécsi és budapesti egyetemisták látogatták meg kecskeméti gyárunkat

Az Airvent kecskeméti gyára mindig nyitott kapukkal várja a vállalat iránt érdeklődő fiatalokat. Október 28-án a Debreceni Egyetem, november 17-én a Pécsi Tudományegyetem,
november 18-án pedig a Budapesti Műszaki Egyetem diákjait láttuk vendégül gyárunkban, ahol megtekinthették termékeink komplett gyártási folyamatát az alapanyagoktól a késztermék elkészültéig. Emellett egy előadás keretei között betekintést nyerhettek az újonnan kifejlesztett és piacra dobott Airvent TIDEC rendszer működésébe.

11április
2016

Construma 2016. kiállítás Airvent szemmel

2016.április 10-én zárult a Construma otthonteremtési kiállítás, melyen első alkalommal mutattuk be lakossági felhasználásra szánt komplett termékválasztékunkat. Az esemény teljes megelégedésünkre sok látogatót vonzott, többségük konkrét igénnyel, lényeges kérdésekkel fordult szakértő kollégáinkhoz. Örülünk a nagy érdeklődésnek, minden látogatónknak köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával és hozzájárult sikeres részvételünkhöz.
A kiállítás eredményeként megnőtt a bejövő ajánlatkérések száma, melyeket a beérkezés sorrendjében már elkezdtünk feldolgozni. Mindent megteszünk, hogy árajánlataink a lehető legrövidebb időn belül eljussanak az érdeklődőkhöz.
 

04április
2016

Construma 2016

Az idei Construma otthonteremtési kiállítás-csokor keretében megrendezésre kerülő RENEO Nemzetközi Szakkiállítás lehetőséget biztosít a mi szakterületünk, az épületgépészeti termékek és megoldások bemutatására is. Ezúton meghívjuk a kiállításra, melyen cégünk a rendezvény tematikájának megfelelően lakossági felhasználásra szánt légtechnikai és klímatechnikai termékekkel vesz részt.

Látogasson meg bennünket a Hungexpo D pavilon 204G standon 2016.április 6-8. között a szakmai napokon, vagy április 9-10-én (szombaton és vasárnap) a közönség napokon. Nyitvatartási idő: 9-18 óráig, vasárnap 9-17 óráig.

A kiállítás a szakmai napokon e-ticket-tel is látogatható, mely díjmentesen áll rendelkezésre, csak regisztrálni kell az alábbi linken elérhető oldalon. A sikeres regisztrációt követően e-mailben kapni fog egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott, napi egyszeri belépésre jogosító belépőjegy. Kérjük nyomtassa ki a dokumentumot és hozza magával, így a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállítás területére.

Construma regisztráció

11december
2015

25 éves az Airvent!

2015. októberében 25 éves lett az Airvent! Ezalatt az idő alatt 30 fővel induló kft-ből közel 300 fős nagyvállalattá nőttünk, és szóló termékeket – pl. fali légrácsokat, mennyezeti anemosztátokat, légszelepeket- ajánló beszállítóból komplett klíma- és légtechnikai rendszerek – klímagerendák, hagyományos és indukciós VAV rendszerek, légkezelők, folyadékhűtők, ventilátorok és saját fejlesztésű, termékspecifikus szabályozóautomatika – szállítására képes partnerré váltunk. Folyamatosan keressük az új kihívásokat, legyen szó egy teljesen egyedi műszaki megoldásról vagy egy standard termék vevői igénynek megfelelő módosításáról. Az Airvent Zrt. ma is családi vállalkozás, amely egy összesen 365 főt foglalkoztató európai vállalatcsoport tagja.

Minden kedves partnerünknek köszönjük az eddigi együttműködést és arra törekszünk, hogy a jövőben is kiérdemeljük megtisztelő bizalmukat.