Airvent hírek

03június
2015

Új termékek az Airvent-nél!

Folyadékhűtőkkel, hőszivattyúkkal és egyéb klímatechnikai készülékekkel bővült kínálatunk!

Örömmel és büszkén jelentjük be, hogy egy neves európai folyadékhűtő gyártó céggel együttműködve, energiatakarékos üzemelésű folyadékhűtőkkel, hőszivattyúkkal, fan-coilokkal, roof topokkal és close control készülékekkel egészítettük ki eddigi termékválasztékunkat.

Ennek a bővítésnek köszönhetően, partnereink részére teljes körű légtechnikai- és klímatechnikai rendszereket tudunk ajánlani, kedvező árfekvésben és igen rövid szállítási határidővel. A termékpalettára újonnan felvett folyadékhűtők és hőszivattyúk teljesítménytartománya teljesen lefedi a klímatechnikában előforduló igényeket, a lakossági hőszivattyúktól az ipari létesítményekhez szükséges nagy teljesítményű berendezésekig.

27november
2013

Airvent részt vett a Magyar Épületgépészek Napja szakmai kiállításon.

A Magyar Épületgépészek Napja alkalmából november 22-én, Budapesten megrendezett kiállítás és konferencia 2013-ban is az év legrangosabb szakmai eseménye volt, melyen cégünk is résztvett.
A rendezvényen újdonságainkat, a LED világítással kombinált klimagerendánkat, a hőhídmentes légkezelő burkolatunkat és a saját fejlesztésű, szabadalommal védett EasyLink légkezelőmodul összeszerelő rendszerünket mutattuk be a látogatóknak. 

15október
2013

Új, impozáns üzemcsarnokok avatására készül az Airvent.

Sajtóközlemény
Sikeres elbírálásban részesült az Airvent Légtechnikai Zrt. DAOP-1.1.1/D-10-2010-0005 azonosítószámú projekt keretében „Ipartelepítés Kecskeméten” címmel benyújtott pályázata. A cég a projekt során 39,99%-os támogatás intenzitású, 198.612.278 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, míg a beruházás összköltsége 496.530.707 Ft. A projekt megvalósításának kezdete 2012.02.01., míg a várható befejezése 2013.11.09. 

A Kecskeméten működõ Airvent Zrt. a legkorszerűbb környezetbarát technológia és gyártóberendezések segítségével állít elő légtechnikai rendszereket, melyek többségét az USA-ba, Svédországba és Németországba exportálja. A megnövekedett export megrendelés miatt szükségessé vált, hogy a cég telephelyén újabb létesítményeket hozzanak létre. Az „Ipartelepítés Kecskeméten” projekt keretében egy új, impozáns üzemcsarnok, illetve ehhez kapcsolódóan az adminisztratív, és marketing tevékenység ellátására egy új irodaház is épült. A teljes mértékben uniós támogatással megvalósuló beruházás során egy kamionos út és rakodóterület létesítése szintén sor került. A létesítmények hamarosan átadásra kerülnek.

Kedvezményezett: Airvent Légtechnikai Zrt
Elérhetősége: 6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
Közreműködő szervezet: DARFÜ Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.  

Airvent Zrt.
Cím: 6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
E-mail: avkecskemet@airvent.hu

www.airvent.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

01augusztus
2013

Másodszor kaptunk Business Superbrands kitüntetést.

Az Airvent név több mint 20 éve jelent meg a magyar épületgépészeti piacon.
Vállalkozásunk ez alatt az idő alatt először a szakma széleskörűen ismert, majd elismert,
meghatározó és irányadó szereplőjévé vált, melyet azzal értünk el, hogy nevünkhöz szakértelem, megbízhatóság, minőség, innováció és ügyfélközpontú hozzáállás kötődik.

A Business Superbrands Program 2013-ban hatodik alkalommal díjazta az
üzleti szektor márkáinak legjobbjait, azaz olyan magyarországi cégeket, amelyek
elsősorban vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.

A döntnök Business Superbrands Szakértő Bizottság a Bisnode csoport által
létrehozott Bisnode Rating kockázatossági mutatószám, illetve az éves árbevétel
alapján készült listából, valamint az iparági szövetségek, szakmai szervezetek által
tett ajánlások figyelembevételével választotta ki az idei év legkiválóbb üzleti márkáit.
Cégünket immár másodszor találták érdemesnek a Business Superbrands
kitüntetésre.

A cím elnyerése nagy siker és büszkeség számunkra, hiszen egy olyan pozitív
visszajelzés rólunk, amelyet egy tapasztalt, sokféle ismerettel rendelkező, független szakemberekből álló bizottság ítélt oda, és tanúsította eddigi munkánk sikerességét.
A cím, amelyet elnyertünk, most már dupla bizonyíték, hogy partnereink megbízhatnak termékeink és szolgáltatásaink minőségében.