Airvent hírek

21november
2016

Debreceni, pécsi és budapesti egyetemisták látogatták meg kecskeméti gyárunkat

Az Airvent kecskeméti gyára mindig nyitott kapukkal várja a vállalat iránt érdeklődő fiatalokat. Október 28-án a Debreceni Egyetem, november 17-én a Pécsi Tudományegyetem,
november 18-án pedig a Budapesti Műszaki Egyetem diákjait láttuk vendégül gyárunkban, ahol megtekinthették termékeink komplett gyártási folyamatát az alapanyagoktól a késztermék elkészültéig. Emellett egy előadás keretei között betekintést nyerhettek az újonnan kifejlesztett és piacra dobott Airvent TIDEC rendszer működésébe.

10október
2016

2016. október 15., szombat munkanap!

Ebben az évben a 41. héten munkanap áthelyezés miatt szombaton is nyitva tartanak
kereskedelmi irodáink. Nyitvatartásunk ennek megfelelően a következőképpen változik:  

Airvent Kecskemét
2016.október 14. (péntek) szokásos nyitvatartás szerint.
2016.október 15. (szombat) 7.30 - 16.00

Airvent Budapest
2016.október 14. (péntek) szokásos nyitvatartás szerint.
2016.október 15. (szombat) 7.30 - 14.30

Airvent Debrecen és Szombathely
2016.október 14. (péntek) szokásos nyitvatartás szerint.
2016.október 15. (szombat) 7.30 - 16.00

A hét többi napján munkatársaink a szokásos nyitvatartási időben állnak Tisztelt Partnereink rendelkezésére.
 

                                                                                                                     Airvent Zrt.

11április
2016

Construma 2016. kiállítás Airvent szemmel

2016.április 10-én zárult a Construma otthonteremtési kiállítás, melyen első alkalommal mutattuk be lakossági felhasználásra szánt komplett termékválasztékunkat. Az esemény teljes megelégedésünkre sok látogatót vonzott, többségük konkrét igénnyel, lényeges kérdésekkel fordult szakértő kollégáinkhoz. Örülünk a nagy érdeklődésnek, minden látogatónknak köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával és hozzájárult sikeres részvételünkhöz.
A kiállítás eredményeként megnőtt a bejövő ajánlatkérések száma, melyeket a beérkezés sorrendjében már elkezdtünk feldolgozni. Mindent megteszünk, hogy árajánlataink a lehető legrövidebb időn belül eljussanak az érdeklődőkhöz.
 

04április
2016

Construma 2016

Az idei Construma otthonteremtési kiállítás-csokor keretében megrendezésre kerülő RENEO Nemzetközi Szakkiállítás lehetőséget biztosít a mi szakterületünk, az épületgépészeti termékek és megoldások bemutatására is. Ezúton meghívjuk a kiállításra, melyen cégünk a rendezvény tematikájának megfelelően lakossági felhasználásra szánt légtechnikai és klímatechnikai termékekkel vesz részt.

Látogasson meg bennünket a Hungexpo D pavilon 204G standon 2016.április 6-8. között a szakmai napokon, vagy április 9-10-én (szombaton és vasárnap) a közönség napokon. Nyitvatartási idő: 9-18 óráig, vasárnap 9-17 óráig.

A kiállítás a szakmai napokon e-ticket-tel is látogatható, mely díjmentesen áll rendelkezésre, csak regisztrálni kell az alábbi linken elérhető oldalon. A sikeres regisztrációt követően e-mailben kapni fog egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott, napi egyszeri belépésre jogosító belépőjegy. Kérjük nyomtassa ki a dokumentumot és hozza magával, így a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállítás területére.

Construma regisztráció