Airvent hírek

30április
2019

A Szent István Egyetem épületgépész hallgatóinak látogatása az Airventnél

Cégünk majd egy évtizede rendszeresen vendégül látja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, valamint a Debreceni Egyetem épületgépész hallgatóit egy gyárlátogatással egybekötött előadásra, ahol az egyetemisták testközelből is megismerkedhetnek azokkal a légtechnikai elemekkel, amelyekről az előadásokon tanulnak. Nagy örömünkre idén először sikerült megszervezni a gödöllői Szent István Egyetem épületgépész hallgatóinak látogatását is gyártóüzemünkbe, mellyel végre teljesen kiegészült oktatási programunk. A látogatás számunkra is örömteli volt, hiszen nagy érdeklődést tapasztaltunk valamennyi hallgató részéről. Bízunk benne, hogy a hallgatók is jól érezték magukat, és sok új ismeretanyaggal gazdagodtak a látogatás során.

17április
2019

Az Airvent húsvéti nyitvatartási rendje

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy kereskedelmi irodáink a húsvéti ünnepek alatt az alábbiak szerint tartanak nyitva:

2019. április 18-án (nagypénteken) 16:00-ig.

2019. április 19-22. között minden irodánk zárva tart.

2019. április 23-tól a szokásos nyitvatartási időben várjuk Önöket.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

                                                                                                                                       Airvent Zrt.

16április
2019

Debreceni irodánk megváltozott nyitvatartási rendje 2019. április 18-án

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. április 18-án áramszünet miatt debreceni irodánk zárva tart.
Így a helyszíni tanácsadás szünetel, de mérnök üzletkötőink telefonon elérhetők lesznek.

Elnézésüket kérjük a kellemetlenségért és köszönjük megértésüket, április 23-án kedden ismét a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket!

                                                                                                                                       Airvent Zrt.

12április
2019

CONSTRUMA-HUNGAROTHERM 2019 - Airvent szemmel

2019. április 3-7. között került megrendezésre az építőipar legnívósabb hazai rendezvénye, a Construma Otthonteremtési Kiállításcsokor, melyen csaknem 50.000 látogató vett részt. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 600 gyártó és fogalmazó mutatta be újdonságait. Büszkék vagyunk, hogy Cégünkkel - kisebb kihagyás után - újra kiállítóként vehettünk részt a kétévente megrendezésre kerülő Hungarotherm-en, a Construma épületgépészeti rendszerekre specializálódott részlegén.
A standunkon bemutatott termékeink széles skálájával nemcsak ipari partnereinknek hanem magánszemélyeknek is kedveztünk családi házas szellőztetőrendszereink bemutatásával. A kiállítás során standunkon megtekinthető volt AltiPlex kompakt, valamint MultiPlex mennyezetre szerelhető moduláris légkezelőgépünk, melyek nagy népszerűségnek örvendtek. Bemutattuk OptimAir és FreeAir klímagerendáinkat is, valamint interaktív prezentációt tartottunk az érdeklődőknek saját fejlesztésű SUM rendszeroptimalizáló szoftverünkről BASIQ és DUO szabályozózsaluk segítségével. Standunk lakásszellőztetés részlegén az építkező, vagy még építkezés előtt álló családok pihenhettek meg a vásári forgatagban, miközben tájékoztatást kaphattak családi ház szellőztetésének rendszerelemeiről.
A standunk látogatottsága rendkívül magas volt, szakértő kollégáinkhoz sokan fordultak technikai kérdésekkel, kész gépészeti tervekkel, beruházói igényekkel. Köszönjük vendégeinknek, partnereinknek, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal, és hozzájárultak az Airvent kiállítói sikeréhez.
Büszkén jelentjük be, hogy Cégünk standja elnyerte a 2019. évi Hungarotherm "Legszebb standja" díjat "Nagy stand" kategóriában. Szeretnénk ez úton is megköszönni a kreatív csapatnak, valamint minden munkatársunknak, hogy fáradhatatlan munkájukkal hozzájárultak standunk sikeréhez.
A kiállítás eredményeként jelentősen megnövekedett bejövő ajánlatkérések feldolgozása már megkezdődött. Munkatársaink pedig mindent megtesznek, hogy ajánlataink a lehető legrövidebb időn belül eljussanak az érdeklődőkhöz.