Airvent hírek

16április
2019

Debreceni irodánk megváltozott nyitvatartási rendje 2019. április 18-án

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. április 18-án áramszünet miatt debreceni irodánk zárva tart.
Így a helyszíni tanácsadás szünetel, de mérnök üzletkötőink telefonon elérhetők lesznek.

Elnézésüket kérjük a kellemetlenségért és köszönjük megértésüket, április 23-án kedden ismét a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket!

                                                                                                                                       Airvent Zrt.

12április
2019

CONSTRUMA-HUNGAROTHERM 2019 - Airvent szemmel

2019. április 3-7. között került megrendezésre az építőipar legnívósabb hazai rendezvénye, a Construma Otthonteremtési Kiállításcsokor, melyen csaknem 50.000 látogató vett részt. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 600 gyártó és fogalmazó mutatta be újdonságait. Büszkék vagyunk, hogy Cégünkkel - kisebb kihagyás után - újra kiállítóként vehettünk részt a kétévente megrendezésre kerülő Hungarotherm-en, a Construma épületgépészeti rendszerekre specializálódott részlegén.
A standunkon bemutatott termékeink széles skálájával nemcsak ipari partnereinknek hanem magánszemélyeknek is kedveztünk családi házas szellőztetőrendszereink bemutatásával. A kiállítás során standunkon megtekinthető volt AltiPlex kompakt, valamint MultiPlex mennyezetre szerelhető moduláris légkezelőgépünk, melyek nagy népszerűségnek örvendtek. Bemutattuk OptimAir és FreeAir klímagerendáinkat is, valamint interaktív prezentációt tartottunk az érdeklődőknek saját fejlesztésű SUM rendszeroptimalizáló szoftverünkről BASIQ és DUO szabályozózsaluk segítségével. Standunk lakásszellőztetés részlegén az építkező, vagy még építkezés előtt álló családok pihenhettek meg a vásári forgatagban, miközben tájékoztatást kaphattak családi ház szellőztetésének rendszerelemeiről.
A standunk látogatottsága rendkívül magas volt, szakértő kollégáinkhoz sokan fordultak technikai kérdésekkel, kész gépészeti tervekkel, beruházói igényekkel. Köszönjük vendégeinknek, partnereinknek, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal, és hozzájárultak az Airvent kiállítói sikeréhez.
Büszkén jelentjük be, hogy Cégünk standja elnyerte a 2019. évi Hungarotherm "Legszebb standja" díjat "Nagy stand" kategóriában. Szeretnénk ez úton is megköszönni a kreatív csapatnak, valamint minden munkatársunknak, hogy fáradhatatlan munkájukkal hozzájárultak standunk sikeréhez.
A kiállítás eredményeként jelentősen megnövekedett bejövő ajánlatkérések feldolgozása már megkezdődött. Munkatársaink pedig mindent megtesznek, hogy ajánlataink a lehető legrövidebb időn belül eljussanak az érdeklődőkhöz.

25március
2019

Meghívó a 2019-es CONSTRUMA-HUNGAROTHERM kiállításra

 A CONSTRUMA otthonteremtési kiállítás épületgépészeti részlege, a HUNGAROTHERM, idén már 10. alkalommal várja látogatóit a HUNGEXPO-n. A tárlat lehetőséget biztosít a mi szakterületünk, az épületgépészeti termékek és megoldások bemutatására, felvonultatva a legnagyobb hazai és külföldi gyártókat.
Ezúton szeretnénk meghívni Önt a kiállításra, melyen cégünk saját gyártmányú valamint forgalmazott komfort-, ipari- és lakossági felhasználásra szánt klíma- és légtechnikai termékekkel vesz részt.
Szeretettel várjuk az A pavilon 203A2 standján 2019. április 3-5. között a szakmai napokon, vagy április 6-7-én (szombaton és vasárnap) a közönség napokon!

Nyitvatartás:
szerda-szombat: 9:00-18:00
vasárnap: 9:00-17:00

                                                                                                                                       Airvent Zrt.

22január
2019

Az Airvent irodák megváltozott nyitvatartási rendje 2019. január 25-én

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. január 25-én cégünk kereskedelmi találkozója miatt mérnök üzletkötőink házon kívül lesznek, így a helyszíni tanácsadás szünetel, ezért debreceni és szombathelyi irodáink zárva lesznek.

Budapesti és kecskeméti telephelyeinken pénzügyi irodánk és raktárunk - a fentiektől függetlenül - zavartalanul nyitva tart.