Méretező program

Az új online klímagerenda méretezőprogram könnyen használható, intuitív, gyors és kiváló minőségű szoftver, amely arra lett kifejlesztve, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa a felhasználók munkáját. 

A számítógépek, szoftverek fejlődése az élet majdnem minden területén lehetővé tette a folyamatok különböző programokba foglalását. A programokba ágyazott számítások a felhasználói igények kielégítése mellett energia- és anyagtakarékossági szempontból is kiemelten fontosak. A klímagerenda kiválasztóprogram egy webböngészőn keresztül elérhető méretező eszköz, mely pontos értékeket, vizuális visszacsatolást és részletes műszaki adatokat biztosít. Elérhető asztali gépekről, notebookokról illetve táblagépekről.

A méretezőprogram elérhető magyar, angol, német és svéd nyelveken. A számítások végezhetőek SI és imperial mértékegységekkel.

Klímagerenda kiválasztóprogram

A kiválasztóprogram tartalmazza standard klímagerendáink műszaki paramétereit, illetve ismert bemeneti paraméterek mellett képes a teljesítmények, lég- és vízáramok, nyomásesések számítására. A klímagerendák kiválasztása soha nem volt könnyebb és egyszerűbb, mint most.

Az alábbi hivatkozásra kattintva kipróbálhatja Ön is:
http://selection.airvent.hu

Méretezőprogram