LAF 30

Mobil légszárítók

Galéria megnyitása

LAF 30

Mobil légszárítók

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A könnyű súlynak (18,5 kg) köszönhetően a LAF 30 olyan helyiségekben használható, ahol könnyen mozgatható légszárítóra van szükség. A LAF használható építkezéskor fellépő túlzott páratartalom kivonására. Alagsorokban és raktárakban különösen fontos a páratartalmat megfelelő szinten tartani, mellyel elkerülhető a korrozió, a kellemetlen szag vagy penészesedés.

Felhasznált anyagok

Festett horganyzott acél burkolat.
A robosztus kivitelnek köszönhetően alkalmas ipari környezetben történő használatra.

Széria méretek

Szélesség x Mélység x Magasság:
327 x 337 x 528 mm
Súly: 18,5 kg

Kivitel

Energiahatékony rotációs kompresszorral működnek, elektronikusan szabályozott meleggázos leolvasztási funkció az igényekhez igazodik és gyors, hatékony leolvasztást biztosít. A környezeti hőmérséklet és relatív páratartalom széles spektrumán használhatók: 8-32 °C ill 30-100% RH. Elektromos bekötésük egyszerű: a 2 m hosszú kábel csatlakozódugóval a készülék tartozéka, 230 V tápfeszültséghez.
Beépített higrosztáttal és üzemóra számlálóval rendelkezik, illetve automatikusan kikapcsol, ha a kondenzvíz gyűjtő tartály megtelik. Úgy lett kialakítva, hogy több berendezés is egymásra rakható legyen.
IPx4 (fröccsenő víz elleni védett).

Légszállítási tartomány

200 - 280 m³/h
(két sebességfokozat)

A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!