QuickNet

Kommunikációs hálózat

Galéria megnyitása

QuickNet

Kommunikációs hálózat

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

 A QuickNet hálózati protokollt azért terveztük és alkottuk meg, hogy biztosítsuk a gyors és biztonságos csatlakozást a SUM és a ControlAir egységek között. A vezetékes RS485 hálózaton alapuló QuickNet nyelv hatékony kommunikációt biztosít a rendszeren belül. Egyetlen QuickNet hálózati vonal akár 254 ControlAir egységet is tartalmazhat. A QuickNet hálózatra kapcsolt egységek száma a Switch segítségével korlátlanul bővíthető.

 

Legfőbb jellemzők

  • Gyors és biztonságos kommunikációs hálózat, a ControlAir helyi szabályozóegységek részére tervezve.
  • Egyszerű busz hálózati topológia, ahol a ControlAir szabályozóegységek egymás után vannak felfűzve a QuickNet vonalra.
  • Egy QuickNet vonalra 254 darab ControlAir egységet lehet csatlakoztatni. Egy átlagos épületszint megegyezik egy QuickNet vonallal.
  • Nincs szükség hálózati beállításokra, csak a szabályozó egység beépítésre és a busz csatlakoztatására.
  • Egyetlen Switch hat emelet kiszolgálására is alkalmas lehet egy többemeletes épületben. Minden egyes Switch tovább sorolható, az emeletek száma nem akadály a QuickNet számára.
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!