ControlAir

Szabályozóautomatika rendszer

Galéria megnyitása

ControlAir

Szabályozóautomatika rendszer

Amennyiben szeretné ezt a terméket megvásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén.

Alkalmazási terület

A saját fejlesztésű, klímagerendákra szerelhető ControlAir szabályozóautomatika két nagyon fontos célunkra kínál megoldást: a felhasználó számára jó minőségű szellőztetést biztosítani úgy, hogy a friss levegő a lehető legenergiatakarékosabb módon áramoljon az adott helyiségbe.
A klímagerendák automatika egységei saját kommunikációs buszon kapcsolódnak egymáshoz és a ControlAir felügyeleti szoftverhez. A rendszer a klímagerendára építve kerül szállításra, gyárilag szerelt és megrendelői igények szerint programozott.

Működése

A rendszer elődleges feladata a hűtés és fűtés körök szabályozása a helyiség hőmérsékletének függvényében. Hűtés üzemmódban a kondenzáció védelmet a gyárilag klímagerendára szerelt kondenzátum érzékelő biztosítja. Továbbá képes a friss levegő zsalujának a vezérlésére, ablak jeleinek fogadására, valamint külső, vagy a klímagerendába épített világítás vezérlésére, mindezt energiatakarékos üzemmódokban.

Plug&Play

A ControlAir rendszer magas integritásának köszönhetően minimális helyszíni szerelést igényel.

Kivitel

A környezetbarát üzemeltetés érdekében a rendszer beépített, illetve külső mozgásérzékelővel is rendelhető. Ennek köszönhetően mindig annyi levegőt juttat be az adott helyiségbe, amelyre éppen szükség van.


Kapcsolódó termékek

CornerAir

CornerAir

Mennyezet és fal találkozásához szerelhető egyoldali befúvású klímaelem
FreeAir

FreeAir

Mennyezet alá függeszthető aktív klímagerenda kétoldali befúvással
HotelAir

HotelAir

Aktív klímagerenda szállodák részére
OptimAir

OptimAir

Aktív klímagerenda kétoldali befúvással
PremiAir

PremiAir

Aktív klímagerenda négyoldalú befúvással
WallAir

WallAir

Falba szerelhető aktív klímagerenda
A kívánt mennyiséget nem áll módunkban raktárról kiszolgálni, a szállítási idő módosult!