Airvent hírek

07augusztus
2012

Elnyert beruházási pályázat!

Projekt neve: Szellőztetésre, hűtésre és fűtésre használható, új indukciós klímagerenda rendszer kifejlesztése az Airvent Légtechnikai Zrt-nél.

Az új aktív klímagerenda termékcsalád egyrészt korszerű újdonság, másrészt egy olyan energiatakarékos komplex rendszer, amely több innovatív megoldást tartalmaz: a szellőztetés, a hűtés és/vagy fűtés helyiségenként illetve nagyobb terek esetén zónánként egyedi hőmérséklet- és légmennyiség szabályozással valósul meg. A klímagerenda rendszerek működésének lényege, hogy a szellőztetéshez szükséges minimális külső levegő befújásával keltett indukció hatására a szerkezet egy rész friss (primer) levegő mennyiséggel három-ötrésznyi belső (szekunder) levegőt ragad magával és ezzel fűti és/vagy hűti, illetve a friss kinti levegővel egyidejűleg szellőzteti is az adott helyiséget. Az Airvent új rendszerének fő jellemzője, hogy energiafelhasználás szempontjából rendkívül flexibilis és hatékony többek között a sokoldalú szabályozási lehetőségnek köszönhetően. A kinti szellőztető levegő bejuttatásához szükség van egy központi légkezelőre, de a belső levegő megmozgatásához nem kellenek újabb zajos ventilátorok, mert a szekunder levegőt a primer levegő szívó hatása áramoltatja. A rendszert elsősorban bevásárlóközpontokban, irodaházakban, szállodákban, kórházakban, kollégiumokban és egyéb középületekben lehet használni. Az új Airvent rendszer nagyon flexibilis, csendes üzemű és energiahatékony.

A projektre a GOP-1.3.1-09/A kiírás keretében 104 302 909 Ft támogatást nyertünk.

Kedvezményezett neve: Airvent Légtechnikai Zrt.
Elérhetősége: 6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.

Közreműködő szervezet: MAG Zrt.
Elérhetősége: Budapest, 1139, Váci u. 81-83., www.magzrt.hu, http://www.nfu.hu

20június
2012

Köszöntjük az Airvent megújult honlapján!

Cégünk megalakulásának 20 éves évfordulója jó alkalom vállalatunk arculatának felfrissítésére, és ennek része az új honlapunk és logónk is. A letisztult színvilággal tisztaságot és minőséget szeretnénk kifejezni, az új logónkban pedig a cég kezdőbetűi mellett ott találhatók a levegő mozgását kifejező olyan elemek, amelyekkel általunk fontosnak tartott értékeket is közvetíteni kívánunk: rugalmasság, könnyedség, innováció, hagyomány és fenntarthatóság. Ez utóbbinak a honlapon külön részt szentelünk. Fontos szerepet kapott továbbá a gyártóüzemünk bemutatása. A legújabb-, innovatív fejlesztéseket tartalmazó részt pedig folyamatosan frissítjük, így a látogatók naprakész információhoz juthatnak a legújabb termékekről, illetve kiegészítőkről.
Az új honlap tervezésekor az volt a célunk, hogy egyszerűbb használata mellett részletesebb információt nyújtson cégünk tevékenységéről mind régi- és új ügyfeleink, mind a többi látogató számára. Jó böngészést kívánunk!

 

21április
2012

Megérkezett az új OptimAir klímagerendánk

OptimAir HF és NF aktív klímagerenda kétoldali befúvással

Az OptimAir HF (High Flow - magas légmennyiség) és az OptimAir NF (Normal Flow - normál légmennyiség) álmennyezetbe szerelhető indukciós klímaelemek szellőztetésre, hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmasak. Magas hűtőteljesítményük és alacsony beépítési magasságuk mellett, rendkívűl energiatakarékos működést biztosítanak, zaj-és huzatmentesen.

02január
2012

Megváltoztattuk a festett termékeink standard színét

Felhívjuk szives figyelmüket, hogy 2012.január 1-tõl a saját gyártású festett termékekre vonatkozó standard színt az eddigi RAL 9010-rõl RAL 9003-ra változtattuk. Ha az ezután az idõpont után érkezett megrendelésekben a Megrendelõ másként nem kéri, az említett termékeket RAL 9003 színre festve szállítjuk.

Előző12345678Következő