Airvent hírek

20június
2012

Köszöntjük az Airvent megújult honlapján!

Cégünk megalakulásának 20 éves évfordulója jó alkalom vállalatunk arculatának felfrissítésére, és ennek része az új honlapunk és logónk is. A letisztult színvilággal tisztaságot és minőséget szeretnénk kifejezni, az új logónkban pedig a cég kezdőbetűi mellett ott találhatók a levegő mozgását kifejező olyan elemek, amelyekkel általunk fontosnak tartott értékeket is közvetíteni kívánunk: rugalmasság, könnyedség, innováció, hagyomány és fenntarthatóság. Ez utóbbinak a honlapon külön részt szentelünk. Fontos szerepet kapott továbbá a gyártóüzemünk bemutatása. A legújabb-, innovatív fejlesztéseket tartalmazó részt pedig folyamatosan frissítjük, így a látogatók naprakész információhoz juthatnak a legújabb termékekről, illetve kiegészítőkről.
Az új honlap tervezésekor az volt a célunk, hogy egyszerűbb használata mellett részletesebb információt nyújtson cégünk tevékenységéről mind régi- és új ügyfeleink, mind a többi látogató számára. Jó böngészést kívánunk!

 

21április
2012

Megérkezett az új OptimAir klímagerendánk

OptimAir HF és NF aktív klímagerenda kétoldali befúvással

Az OptimAir HF (High Flow - magas légmennyiség) és az OptimAir NF (Normal Flow - normál légmennyiség) álmennyezetbe szerelhető indukciós klímaelemek szellőztetésre, hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmasak. Magas hűtőteljesítményük és alacsony beépítési magasságuk mellett, rendkívűl energiatakarékos működést biztosítanak, zaj-és huzatmentesen.

02január
2012

Megváltoztattuk a festett termékeink standard színét

Felhívjuk szives figyelmüket, hogy 2012.január 1-tõl a saját gyártású festett termékekre vonatkozó standard színt az eddigi RAL 9010-rõl RAL 9003-ra változtattuk. Ha az ezután az idõpont után érkezett megrendelésekben a Megrendelõ másként nem kéri, az említett termékeket RAL 9003 színre festve szállítjuk.

Előző1234567Következő