Airvent hírek

23november
2015

Meghívó a Magyar Épületgépészek Napja kiállításra

Cégünk 2015-ben is kiállít a Magyar Épületgészek Napja szakmai rendezvényén. Ezennel tisztelettel meghívjuk minden kedves partnerünket a kiállítás megtekintésére.
Találkozzunk november 27-én pénteken 8.45 és 17.00 óra között új helyszínen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem "I" épületének aulájában (1111 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.).
A kiálítás látogatása ingyenes.  

03június
2015

Új termékek az Airvent-nél!

Folyadékhűtőkkel, hőszivattyúkkal és egyéb klímatechnikai készülékekkel bővült kínálatunk!

Örömmel és büszkén jelentjük be, hogy egy neves európai folyadékhűtő gyártó céggel együttműködve, energiatakarékos üzemelésű folyadékhűtőkkel, hőszivattyúkkal, fan-coilokkal, roof topokkal és close control készülékekkel egészítettük ki eddigi termékválasztékunkat.

Ennek a bővítésnek köszönhetően, partnereink részére teljes körű légtechnikai- és klímatechnikai rendszereket tudunk ajánlani, kedvező árfekvésben és igen rövid szállítási határidővel. A termékpalettára újonnan felvett folyadékhűtők és hőszivattyúk teljesítménytartománya teljesen lefedi a klímatechnikában előforduló igényeket, a lakossági hőszivattyúktól az ipari létesítményekhez szükséges nagy teljesítményű berendezésekig.

27november
2013

Airvent részt vett a Magyar Épületgépészek Napja szakmai kiállításon.

A Magyar Épületgépészek Napja alkalmából november 22-én, Budapesten megrendezett kiállítás és konferencia 2013-ban is az év legrangosabb szakmai eseménye volt, melyen cégünk is résztvett.
A rendezvényen újdonságainkat, a LED világítással kombinált klimagerendánkat, a hőhídmentes légkezelő burkolatunkat és a saját fejlesztésű, szabadalommal védett EasyLink légkezelőmodul összeszerelő rendszerünket mutattuk be a látogatóknak. 

15október
2013

Új, impozáns üzemcsarnokok avatására készül az Airvent.

Sajtóközlemény
Sikeres elbírálásban részesült az Airvent Légtechnikai Zrt. DAOP-1.1.1/D-10-2010-0005 azonosítószámú projekt keretében „Ipartelepítés Kecskeméten” címmel benyújtott pályázata. A cég a projekt során 39,99%-os támogatás intenzitású, 198.612.278 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, míg a beruházás összköltsége 496.530.707 Ft. A projekt megvalósításának kezdete 2012.02.01., míg a várható befejezése 2013.11.09. 

A Kecskeméten működõ Airvent Zrt. a legkorszerűbb környezetbarát technológia és gyártóberendezések segítségével állít elő légtechnikai rendszereket, melyek többségét az USA-ba, Svédországba és Németországba exportálja. A megnövekedett export megrendelés miatt szükségessé vált, hogy a cég telephelyén újabb létesítményeket hozzanak létre. Az „Ipartelepítés Kecskeméten” projekt keretében egy új, impozáns üzemcsarnok, illetve ehhez kapcsolódóan az adminisztratív, és marketing tevékenység ellátására egy új irodaház is épült. A teljes mértékben uniós támogatással megvalósuló beruházás során egy kamionos út és rakodóterület létesítése szintén sor került. A létesítmények hamarosan átadásra kerülnek.

Kedvezményezett: Airvent Légtechnikai Zrt
Elérhetősége: 6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
Közreműködő szervezet: DARFÜ Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.  

Airvent Zrt.
Cím: 6000 Kecskemét, Belsőnyír 150.
E-mail: avkecskemet@airvent.hu

www.airvent.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu