Airvent hírek

22január
2019

Az Airvent irodák megváltozott nyitvatartási rendje 2019. január 25-én

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. január 25-én cégünk kereskedelmi találkozója miatt mérnök üzletkötőink házon kívül lesznek, így a helyszíni tanácsadás szünetel, ezért debreceni és szombathelyi irodáink zárva lesznek.

Budapesti és kecskeméti telephelyeinken pénzügyi irodánk és raktárunk - a fentiektől függetlenül - zavartalanul nyitva tart. 

14december
2016

Újdonságok az Airvent-nél

Tisztelt Partnerünk!

Év végéhez közeledve az ünnepi készülődés mellett már a jövő esztendőre is gondolunk:

Újdonság a spirócső-gyártásban
2017. januárjától új helyen, a budapesti telephelyünkön egy új, korszerű gép által biztosított szélesebb választékban, rövidebb szállítási határidővel és kedvezőbb árakkal fogjuk gyártani a spirócsöveket. Ahogy a mellékelt illusztráció is mutatja, minden igényre, elhelyezésre és keresztmetszetre tudunk megoldást!

Új tűzvédelmi termékek
2017-ben kedvező árú kör- és négyszögletes keresztmetszetű füst- és tűzvédelmi csappantyúk teljes méterválasztékával tesszük még teljesebbé légtechnikai- és klímatechnikai termékpalettánkat.

A fenti újdonságokkal kapcsolatban az elkövetkezendő hónapokban további részletekkel s érdekes tudnivalókkal jelentkezünk.

Hírlevelünk zárásaként ezúton kívánunk minden Kedves Partnerünknek az egész éves szorgos munka kipihenése mellett áldott, békés karácsonyt és boldog, további közös sikerekben gazdag új évet! 

21november
2016

Debreceni, pécsi és budapesti egyetemisták látogatták meg kecskeméti gyárunkat

Az Airvent kecskeméti gyára mindig nyitott kapukkal várja a vállalat iránt érdeklődő fiatalokat. Október 28-án a Debreceni Egyetem, november 17-én a Pécsi Tudományegyetem,
november 18-án pedig a Budapesti Műszaki Egyetem diákjait láttuk vendégül gyárunkban, ahol megtekinthették termékeink komplett gyártási folyamatát az alapanyagoktól a késztermék elkészültéig. Emellett egy előadás keretei között betekintést nyerhettek az újonnan kifejlesztett és piacra dobott Airvent TIDEC rendszer működésébe.

11április
2016

Construma 2016. kiállítás Airvent szemmel

2016.április 10-én zárult a Construma otthonteremtési kiállítás, melyen első alkalommal mutattuk be lakossági felhasználásra szánt komplett termékválasztékunkat. Az esemény teljes megelégedésünkre sok látogatót vonzott, többségük konkrét igénnyel, lényeges kérdésekkel fordult szakértő kollégáinkhoz. Örülünk a nagy érdeklődésnek, minden látogatónknak köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával és hozzájárult sikeres részvételünkhöz.
A kiállítás eredményeként megnőtt a bejövő ajánlatkérések száma, melyeket a beérkezés sorrendjében már elkezdtünk feldolgozni. Mindent megteszünk, hogy árajánlataink a lehető legrövidebb időn belül eljussanak az érdeklődőkhöz.